Soha többé webshopot!

Egy ideje szenvedek a Magento webshop motorral. Megrendelésre kell csinálni, de persze minél hamarabb és annál is olcsóbban. Lényegtelen, hogy a webmesterkedés nálam csak hobbi szinten van és komolyabban nem is akarok vele foglalkozni, de ahol besegítek néhanapján én vagyok most a mindenes.

Elhiszem, hogy ez egy jó rendszer, mert kipróbáltam és tényleg sokat tud és 1-2 dolgot ki is próbáltam, na de most sehogy se akar működni.

Első próba alkalmával, mint említettem ment.

Második próbánál, ahol átköltöztettem már nem ment.

Harmadik próbánál újraraktam, ment és már magyar is volt… de pont amikor érdemi munkát kezdtem volna kiderült, hogy nincs összhangban semmi semmivel. Hozzáadtam kategóriát, amik vagy nem jelentek meg sehol vagy eltűntek onnan is, ahol eddig jó volt. Ráfogtam az új verzióra.

Felraktam negyedjére, amikor egy full ismeretlen oldalra kezdett átirányítani (Magento-s szarság votl az is). Adatbázist hiába töröltem, akkor is. Valami hülye cache lehetett biztos…

Felraktam most megint este. ÉÉÉééésss miközben magyar nyelvet telepítettem beállt és még az adminba se enged be 503-as hibával, miszerint most karbantartás van… jahh adminnak is meg mindenkinek le kell ülnie és várnia, mert most karbantartás van. De akkor kinek is kéne csinálnia? :)

Hobbiszinten tényleg okés a dolog, de kezd már kicsit elegem lenni a rendszerből. A WordPressel ezerszer hamarabb összedobok egy rendszert, mert ezt már legalább ismerem, de a Magento olyan szinten túlbonyolított, hogy az már fantasztikus.

Mikor csinálhatom végre azt amihez tényleg értek? :(

Minden vélemény számít!