Mielőtt nekikezdenél…

Főbb információk

A bemutató tulajdonosa és felelőse a Kilobolt Studios. A LavX.hu csak a magyar nyelven való publikálásért felelős. Személy szerint én is az egyik tanulójuk vagyok, így ha problémátok akadna, nem én lennék a legmegfelelőbb személy arra, hogy segítsek, de ha tudok, akkor segítek. A bemutatók lefordítása nem mindig fog olyan folyamatosan menni, de próbálom tartani a minimum 1/hét adagot. Az következő haladottságáról mindig az aktuális alján láthattok százalékos készültséget.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan értesülhetek a legújabb leckékről?

1. Minden post kikerül a facebook oldalunkra, ahol könnyedén értesülhettek a legújabb fejleményekről.
2. Tedd meg a LavX.hu-t könyvjelzőnek és ellenőrizd gyakran! A főlapon minden bejegyzés megjelenik, de a programozás fül alatt csak az ilyen témájú bejegyzések vannak.

Kiknek való ez a bemutató?

Kezdő és haladó programozók egyaránt és mindenki, aki ki akarja próbálni a játékfejlesztést!

Ez a bemutató ingyenes?

Igen. Ezek a leckék térítésmentesek köszönhetően azoknak, akik támogatják a Kilobolt Studios-t.

Miben segíthetek?

Az ingyenes bemutatókhoz egy kis adománnyal tudnál legfőbbként hozzájárulni. A pénz a szerverekre, Dropbox előfizetésre és a Kilobolt munkatársainak oktatására megy el, hogy még színvonalasabb oktatást nyújtson a közeljövőben.
A LavX.hu csak annyi támogatást kér, hogy ha teheted mond el barátaidnak, ismerőseidnek az oldalt és elérhetőségét, oszd meg Facebook-on és lájkold az oldalunkat.

Hogyan kaphatok segítséget?

Ha konkrét kérdései vannak, akkor vagy írj nekünk a support@kilobolt.com (ANGOLUL!). A lehető leghamarabb választ fogsz kapni.

Készen állsz a folytatásra? Ha igen, akkor kezdheted is az első leckét!

Minden vélemény számít!