Mi a rák?

Előre szólok, hogy aki hisz az összeesküvéselméletekben, az ne is olvassa tovább! …vagy nyugodtan biztos én is fizetett ember vagyok, aki a csúnya kormány és mindenféle titkos hatalmakkal vagyok, akik azért vannak, hogy mindenkit megöljenek, megbetegítsenek, lehúzzanak stb. Az ilyen elvakult hülye kommentekre válaszolni se fogok, mert falnak megyek ettől a sok paranoiás embertől.
Ennyi elég is volt a felvezetésből jöjjön is a lényeg: Mi ez a sok hülye összeesküvéselmélet?!

Értem én, hogy ámerikáséknál divat ez a köcsög a kormány köcsög a nagyvállalat köcsög mindenki és csak engem akarnak kinyírni, lekopasztani, de az utóbbi években feltűnt hazánkban is néhány paranoid majom, akik elkezdték fosni magukból a hülyébbnél hülyébb videókat mindenféle nonszensz elméletekkel.

A (“nagy és gonosz és sátánista…”) Facebookon képembe tolt egy olyan oldalt, ami ilyeneket tesz közzé nap… félna… óránként!
Ebből kb minden 20., ami talán értékelhető tartalommal bír, de az is hidegen hagy… komolyan kit érdekel, hogy valami noname istenhátamögötti intézményben a fél osztály inkább imádkozni akar, mint etikát tanulni?
De ott van a maradék 19, ami egyenesen egészségre ártalmas véleményem szerint, hiszen aki egy kicsit is rávehető az ilyen hülyeségekre elkezdi nézegetni ezeket és 5 videó után levegőt se vesz és szarni se mer kimenni a WC-re, mert a gyártók összefogtak, hogy mindegyikben tesznek egy klotyómanót, aki megmérgezi a levegőt és rákot is okoz.
Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, mint ezek a videók 99… faszt 100 százaléka így íme egy gyöngyszem a Chemtrail.

Bevallom nem is néztem végig csak bele-bele tekertem(azért a politikusnak az arca mindent elmond, amikor zaklatták ilyen faszságokkal.) meg elolvastam a Facen a kommenteket meg a videó alatt és már teljesen tisztába voltam mindennel. Néhány ember nincs tisztában (nem tanulták vagy csak a videó butít? Aaaa összeesküvéselmélet! :D) a kondenzcsík fogalmával és egyből kitalálják, hogy gonosz ámerika lepusztítja a felhőinket és hónapokig nem esik a repülők miatt, amik “párhuzamosan keresztezik egymást”.

Emberek most komolyan! Így is elég bajunk van a mindennapokban muszáj ilyen hülyeségekkel pluszban terhelni magunkat? Ha tényleg így is lenne, akkor se tudnánk lószart se csinálni, de biztos nem permeteznek le egy magyar kisfalut azért mert… őőő.. miért is? Jah igen, mert a “gyógyszermaffia” így akarja és nem fog esni az eső.

Ennél van súlyosabb eset, de ennyire elmebeteg embert már nem linkelnék ki, azonban ha nagyon szeretnétek hallani az “igét” keressetek rá a “HÍRHÁTTÉR”-re. Garantált az agyfasz.

 

 

Minden vélemény számít!