Élet után Winamp

Sajnos AOL jelentették be, hogy ez megszüntetné évtizedes népszerűségét annak ellenére, hogy a zenelejátszóprogramot első ismert mindenki a Winamp.  20 December-ig van, mert eddig találtak Winamp.com letöltése, de miután, hogy csak 3rd csapat telek-hoz lenni leszedett.

Valójában hosszú ideig próbáltam különböző alternatívák, mint az AIMP, amelyek igazán, de van nem haladó médiakezelése. Nekem van baldachin, JetAudio, Foobar 2000, SongBird, és még iTunes.
Ennek ellenére még mindig nem találtam megfelelő alternatíva a számomra, így most Visszamentem a Winamphoz mindig.

Néhány héttel ezelőtt, azonban jött a hír, és újra elkezdtem keresni, hogy ha találok ki valami értelmes említett. A can megszűnése után is lehet használni, de kétséges, hogy az extra szolgáltatások, mint Shoutcast, hogyan fog menni. Meg tudod változtatni a bővítmények, persze, de akkor, a benne rejlő nagy rendszerigénye mégnagyobbra. Biztonságosnak, csináltam egy tesztet, és ebben az időben volt sikeres.

Winamp az utódja és alternatív számomra a zene.
Csodálatos funkciógazdagsága és felhasználó barátságos illesztő az ő hivatali ideje, azonnal magát a szívembe. Vannak több jellegét meghatározza, mint a CD rippelés, automatikus tagelés zene (30 másodpercig fog hallani, és feltageli a zene), és még sorolhatnám. Ennek ellenére nagyon gyors és megbízható, amelyek már részesülnek a Winamppal. Video nem játék, de én mindig is egy külön programmal (MPC-HC).
Sajnos egyik hátránya ellenére kell mondani a program, azaz a magyar nyelv hiánya. Azt hiszem, ez csak átmeneti probléma, mert akár foglalkozik a fordításba. :)

Elolvashatja többet azokról a funkciókról, itt a MusicBee: kattintson!
Letölt ez-ból itt tudod: kattintson!

Minden vélemény számít!